Despre noi

DMG-Company

Magazin online de ingrasaminte, seminte si produse agro-chimice

Inca din primii ani de activitate ne-am propus sa aducem pe piata cele mai bune produse de la cei mai renumiti producatori. Astfel, am inceput sa colaboram cu branduri de renume mondial pentru distribuirea diverselor tipuri de seminte. Fiind constienti care sunt nevoile clientilor nostri, am decis sa incepem sa oferim si asistenta tehnica. De asemenea, am considerat vitala includerea ingrasamintelor si a ghivecelor in gama noastra de produse.

Echipa DMG

cms-img

Misiunea noastră este simplă și foarte ambițioasă: dorim să hrănim în mod responsabil populația și să protejăm planeta.

Misiunea

Soluțiile noastre de nutriție a culturilor și agricultura de precizie permit fermierilor să crească randamentele și să îmbunătățească calitatea produselor, reducând în același timp impactul asupra mediului. Soluțiile noastre de mediu și industriale îmbunătățesc calitatea aerului și reduc emisiile. Avem o prezență la nivel mondial, cu peste 16.000 de angajați și operațiuni în peste 60 de țări.
Cautam in permanenta cele mai inovatoare si actuale solutii pentru a raspunde nevoilor fermierilor. Inginerii nostri sunt pregatiti sa ofere consultanta raportandu se la toti factorii exteriori. Produsele si serviciile noastre au la baza respectarea stricta a standardelor de calitate internationala.